субота, 6. јун 2009.

Anketa.......



Rade je student na turizmologiji,ima 23 godine.
Kada je muzika u pitanju, Madonna nije na njegovom spisku omiljenih izvođača.Ne sluša je, ne sviđa mu se.
Plakate je video po gradu ali mu nisu ništa posebo.
Politiku ne prati. O Haškim optuženicima nije imao komentar, kaže da ne razmišlja o njima.
Izabrao je da se slika pored Šešelja, interesantnije je nego pored Madonne.
Rade:"Sad i ja imam sliku sa gospodinom Šešeljom:)"




Bojan, student VPŠ u Novom Sadu, ima 22 godine. Ne sluša Madonnu, i nema nameru da ide na njen koncert.Politiku ne prati i ne zanima ga ništa o haškim optuženicima.Ne prati šta se po tom pitanju dešava.
Nije hteo da se slika pored Madonninog plakata, misli da je bolja fora da ima sliku sa Šešeljom:)










Marija ima 27 godina, završila je filozofski fakultet i zaposlena je već par godina.Nije baš "luda" za madonninom muzikom, ali joj ne smeta da čuje ponekad.Tako da neće ići na njen koncert.Plakati kaže da su dobri, efektni jer baš zapadaju za oči.Politiku prati redovno, zanima je.
Za haške optuženike Marija je rekla : " treba ih sve pohapsiti".
A za njihove plakate,koji se nalaze na mnogim mestima u gradu:"UŽAS"
Smatra da preko svih njihovih plakata treba prelepiti madonnu:) Kako ona kaže ovo je apsurdno....








Diana, student ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, ima 21 godinu.Veliki je fan Madonne i nada se da će ići na njen koncert.Misli da je to događaj koji ne treba propustiti.
Redovno se informiše putem medija šta ima novo na političkoj sceni u našoj zemlji. Ne želi da iznese svoj stav prema Haškim optuženicima.Ne sviđaju joj se mnogobrojni plakati haških optuženika na ulicama Novog Sada.


Nataša ima 22 godine i student je ekonomskog fakulteta u Novom Sadu.Sluša Madonnu, ali nije baš toliki fan da bi išla na njen koncert.Sviđaju joj se Madonnini plakati, i ne smeta joj što ih ima na mnogim mestima u gradu. Kada je reč o politici, prati je toliko da bi znala šta se novo dešava u zemlji. ne udubljuje se u to. Nema komentar o haškim optuženicima, zna ko se nalazi u Hagu i to je to.Misli da je ok što se njihovi i Madonnini plakati nalaze jedni pored drugih, ali je ipak izabrala da se slika pored Madonne i zaklonila je glavu od Šešelja...

1 коментар: